Den Digitale Julekalender

Fra Det Digitale Bibliotek til jer.

6. december – Fax via Internettet

Indsendt af Det Digitale Bibliotek

FreeFaxButton E-mails evt. med vedhæftede filer har efterhånden overtaget faxens funktion. Af og til har man dog stadig behov for at sende en fax, fordi virksomheden/myndigheden kun vil modtage dokumenter på denne måde. Det kan i dag klares uden brug af faxmaskine via Internet Fax-tjenester. Hovedparten er tjenesterne er betalingsbelagte og målrettet virksomheder, som har behov for både at modtage og sende fax, men der findes også gratis tjenester, FREEFAXBUTTON er en af dem. Her er det muligt gratis at sende 2 fax pr. dag til næsten alle verdens lande.

Åbn FREEFAXBUTTON og vælg Change Country - (siden er som standard sat til USA og Canda;  feltet kan også være svært at få øje pga. de mange Google ads). Herefter kan du enten vælge at sende en faxmeddelse eller faxe en fil fra pc'en (faneblad 2).

Når du har udfyldt formularen og evt. uploadet en fil fra din pc, så indtaster du dagens pinkode – findes nederst på siden, og klikker på Send Free Fax Now.

Du modtager ingen kvittering, men kan se om faxen er gået igennem ved at vælge menuen Fax Status Log. Er modtager-faxen optaget, forsøger tjenesten automatisk igen op til fem gange.